L-V: 09:00 - 17:000784 17 24 17

Transport gratuit pentru comenzi peste 150 Lei!

S-a inventat colagenul cu cea mai mica molecula care stimuleaza refacerea articulatiilor

 

Colagenul este o proteina care formeaza tesuturile conjunctive, cum ar fi pielea. Se regaseste in multiple forme si reprezinta cea mai abundenta proteina compusa din fibre din corpul uman. Familia de colagen cuprinde 28 de membri care contin cel putin un domeniu triplu elicoidal. Colagenii se depun in matricea extracelulara unde majoritatea formeaza ansambluri supramoleculare. Patru tipuri de colagen sunt proteine de membrana de tip II care exista, de asemenea, intr-o forma solubila eliberata de la suprafata celulei prin eliminare. Colagenii joaca roluri structurale si contribuie la proprietatile mecanice, organizarea si forma tesuturilor. Ei interactioneaza cu celulele prin intermediul mai multor familii de receptori si le regleaza proliferarea, migrarea si diferentierea. Unii colageni au o distributie tisulara limitata si, prin urmare, functii biologice specifice.

 

CUM AJUTA GENACOL PLUS ORGANISMUL?

 

Colagenul special pentru articulatii

Colagenul se regaseste în proportie de 90% din tendoane, 80% din ligamente, 75% din piele și 67% din cartilaje. Este o parte esentiala a corpului nostru care ne ofera abilitatea de a ne deplasa liber si de a fi mai activi. In plus, ne pastreaza aspectul tanar. Cu toate acestea, odata ce atingem 30 de ani, nivelul de colagen incepe sa scada. Astfel la varsta de 40 de ani, productia de colagen scade cu aproximativ 25% iar dupa virsta de 60 de ani cu pana la 50%. Colagenul Aminolock din Genacol reactiveaza procesul natural de sinteza al tuturor tipurilor de colagen din organism, astfel pielea devine mai elastica, oasele se intaresc si durerile de articulatii dispar.

 

Stoparea degradarii articulatiilor prin echilibru

In testuturile articulare se deruleaza in paralel doua procese - unul de degradare si altul de reconstructie. Odata cu varsta cel de reconstructie este incetinit de diferiti factori, si astfel in timp cartilajul articular se subtiaza. Genacol Plus, prin colagenul sau unic, deternima organismul sa produca cantitatea de colagen de care are nevoie si astfel cele doua procese ajung sa se echilibreze. 

 

Hranirea  cartilajului articular

Corpul uman este cel mai eficient doctor. Genacol Plus mobilizeaza organismul sa lucreze la turatie maxima. Pe de o parte stimuleaza productia tuturor tipurilor de colagen, pe de alta parte stimuleaza lubrifierea si refacerea lichidului sinovial datorita glucozaminei din compozitie.

Genacol Plus este un produs indispensabil pentru persoanele ale caror articulatii „mai scartaie” uneori, cat si pentru cele care au probleme mai grave. Genacol Plus reface starea articulatiilor in caz de artroza (uzura cartilajului), reduce durerea, imbunatateste mobilitatea si ajuta la mentinerea tanara a tuturor articulatiilor, oaselor si muschilor la toate persoanele indiferent de varsta.