L-V: 09:00 - 17:000784 17 24 17

Transport gratuit pentru comenzi peste 150 Lei!

Cum sa iesim invingatori in lupta cu problemele articulare?

De 22 de ani apreciat in peste 40 de tari datorită succesului său în lupta cu durerile articulare

 

Acest colagen unic, inventat in anul 2000 in Canada, si-a dovedit eficienta in refacerea articulatiilor. Devenit produsul nr. 1 din Canada pentru combaterea problemelor articulare, a inceput apoi sa se bucure de un succes rasunator in peste 40 de tari din toata lumea. Colagenul  unic nu inceteaza sa-si demonstreze eficienta in fata medicilor si pacientilor cu probleme de articulatii si oase, iar dovada acestui lucru este faptul ca pana in prezent a ajutat cateva zeci de milioane de oameni sa scape de chinurile durerilor articulare.

 

 

1.2 grame fac ceea ce nici un produs cu pana la 10 grame nu ar putea

 

Inovatia revolutionara pentru medicina, a fost realizata de canadianul Guy Michaud, in anul 2000, si poarta numele de colagen Aminolock si este substanta care sta la baza produsului consacrat la noi, Genacol Plus. Acesta este singurul colagen care este micsorat de 100 de ori fata de un colagen neprelucrat, pana ajunge la nivel de peptide si aminoacizi. Acesti nutrienti sunt capabili sa stimuleze organismul sa isi refaca singur articulatiile afectate de artroza si sa intareasca oasele afectate de osteoporoza. Prin acest mecanism se activeaza un proces de „intinerire” a tesutului articular si osos, iar persoanele care folosesc Genacol Plus mai mult de 3 luni de zile incep sa se simta mai aproape de prima tinerete.

Moleculele de colagen standard care se gasesc, in general, pe piata, nu sunt micsorate suficient si raman in continuare prea mari astfel ca atunci cand ajung in intestin sunt foarte greu de absorbit in sange. Din acest motiv multe persoane care folosesc suplimente pe baza de colagen, nu simt o ameliorare nici dupa 3 luni de tratament. Genacol Plus, datorita colagenului cu cea mai mica molecula de pe piata, reuseste sa se absoarba in intregime si sa ofere nutrientii necesari organismului pentru a incepe si sustine procesul de refacere al articulatiilor afectate. 

O doza zilnica de 1.2 grame de colagen Aminolock din Genacol Plus, asigura mult mai multi nutrienti esentiali chiar si decat produse ce contin si pana la 10 grame de colagen

 

Cel mai puternic antiinflamator si analgezic natural


Pentru a aborda problema pe toate partile, in formula Genacol Plus, este inclus si cel mai eficient mijloc natural antiinflamator – glucozamina. Aceasta pe langa rolul antiinflamator, protejeaza celulele condrocite, care ajuta la mentinerea structurii cartilajului. Un alt rol este sa imbunatateasca calitatea lichidului sinovial, pentru lubrifierea corespunzatoare a articulatiilor. Prin combinarea colagenului cu cea mai mica molecula de pe piata, cu o glucozamina de cea mai buna calitate se obtin rezultate uimitoare pentru sanatatea articulatiilor.