L-V: 09:00 - 17:000784 17 24 17

Transport gratuit pentru comenzi peste 150 Lei!

Colesterol crescut creste riscul afectiunilor cardiovasculare

Alimentele cu un continut crescut de grasimi, in special de origine animala, sunt foarte tentante. Dar cand ne gandim la prajituri, biscuiti, inghetata, paine alba, constientizam ce inseamna fiecare consumatein exces?

In timp, prin consum frecvent  pot creste, zi de zi, colesterolul „rau”-LDL si, astfel pot crea probleme serioase care afecteaza vasele de sange si inima. Conform statisticilor la nivel national,  50%  dintre romani sufera de afectiuni cardiovasculare cauzate de nivelul crescut al colesterolului. Colesterolul se poate privi si ca un „inamic tacut”, deoarece atunci cand creste nu da semne clare ani la rand si de aceea este ignorat pana cand efectele acestuiaincep sa devina o problema palpabila.

Studiile confirma eficienta!
 
Ani si ani de munca in domeniul stiintei au demonstrat ca reducerea colesterolului este posibila cu acesti compusi miraculosi (fitosteroli), atunci cand este consumata o cantitate de minim 1500 mg fitosteroli zilnic.
 
Colestinol este formula avansata, dezvoltata in Italia, ce contine doza optima de fitosteroli, pentru reducerea si mentinerea colesterolului in limite normale.
 
Scutul Inimii.
 
Inima este motorul organismului si are nevoie de hrana corespunzatoare pentru a functiona optim. Formula avansata colestinol mai contine un alt element important, Tiamina, care are sarcina de a proteja inima si a sustine buna functionare a acesteia. 
 
Bonus suplimentar
 
Actionand pe mai multe cai datorita formulei complexe. Ingredientele complementare din Colestinol, ofera protectie extinsa intregului organism. Reduce oboseala si protejeaza sistemul nervos datorita Vitaminei B12, sustine functionarea normala a vaselor de sange datorita vitaminei C.