L-V: 09:00 - 17:000784 17 24 17

Transport gratuit pentru comenzi peste 150 Lei!

Cum poţi să oferi ochilor tăi cea mai bună protecţie pentru o vedere sănătoasă?

 
Cataracta este o afectiune oftalmologică, frecventă, ce determină scăderea progresivă a vederii prin pierderea transparenței cristalinului.
Cataracta poate fi congenitală sau dobandită. Studiile arată ca aproximativ 70% dintre persoanele de peste 65 de ani au această afecțiune. 
Cataracta nu doare, evolueaza progresiv si se manifesta prin diverse fenomene ce afecteaza vederea: incetosare, modificarea frecventa a dioptriilor, imbunatatirea vederii de aproape, fotofobia (jena fata de lumina puternica), incapacitatea de a aprecia corect distantele – acestea sunt simptomele cataractei.
Degenerescența maculară este o afecțiune a ochiului care afectează macula, o mică zonă centrală a retinei. Macula este responsabilă pentru claritatea vederii noastre centrale.
 
Cauze:
Degenerescența maculară legată de vârstă (AMD) este cea mai comună formă și apare pe măsură ce retinal se deteriorează odată cu înaintarea în vârstă.
AMD uscată: Se caracterizează prin acumularea de depozite de grăsime sub maculă.
AMD umedă: Apar datorită creșterii anormale de vase de sânge sub maculă.
Simptome:
Pierderea vederii centrale, cu dificultăți în a recunoaște chipuri și detalii fine.
Sindromul de ochi uscat, este o afecțiune în care ochiul nu produce suficient lacrimi sau lacrimile nu sunt de calitate corespunzătoare pentru a menține ochiul bine hidratat.
 
Cauze:
Îmbătrânirea
Medii uscate sau cu aer condiționat
Anumite medicamente
Boli autoimune
Simptome:
Uscăciune
Mâncărime
Arsuri
Roșeață
:
Retinopatia diabetică 
este o complicație a diabetului care afectează retina, stratul de țesut sensibil la lumină din spatele ochiului.
Cauze:
Niveluri ridicate de zahăr în sânge asociate cu diabetul zaharat duc la deteriorarea vaselor de sânge ale retinei.
Diabetul de tip 1 și tip 2 
 
Fiecare dintre aceste afecțiuni oculare are cauze specifice și poate necesita tratamente specifice, în funcție de stadiul și severitatea lor.
Ochii tăi sunt ferestrele către lume și merită cea mai bună grijă posibilă. Atunci cand exista o multitudine de produse disponibile pe piață, poate fi dificil să alegi cea mai potrivită opțiune pentru ochii tăi. 
Cu toate acestea, un produs remarcabil se distinge de restul - Gold-Lutein. Diferențele semnificative dintre Gold-Lutein și alte produse pentru ochi, arată de ce ar trebui să fie prima ta alegere pentru sănătatea ochilor
Gold-Lutein conține o formula profesională, apreciată de medicii oftalmologi, prin compozitia sa deosebita.
Fiecare ingredient din capsula este special selecţionat în funcţie de efectul avut asupra sănătăţii ochilor, iar impreuna actioneaza sinergic si isi potenteaza efectele pozitive.
Prin studiile efectuate, s-a constat ca poate actiona intr-o serie de probleme oculare, cum ar fi: degenerescenta maculara, retinopatia diabetica si cataracta.
Gold-Lutein conține Luteină, DHA și Zeaxantină de înaltă calitate
 
Gold-Lutein se remarcă prin faptul că furnizează Luteină-22 mg, DHA-250 mg (doza zilnică recomandată) și Zeaxantină de cea mai înaltă calitate. Ingredientele acestea sunt esențiale pentru sănătatea ochilor, deoarece ajută la protejarea retinei de efectele nocive ale radiațiilor ultraviolete și ale luminii albastre. Calitatea superioară si faptul că ingredientele sunt optimizate într-o capsulă lichidă, asigură o absorbție eficientă și beneficii maxime pentru ochii tăi.
 
2. Formula avansată pentru sănătatea ochilor
ochi-goldlutein.webp (39 KB)
Gold-Lutein oferă o formulă avansată, concepută pentru a sprijini sănătatea generală a ochilor. Aceasta include nutrienții necesari, care lucrează împreună și hrănesc celulele ochilor, pentru a reduce riscul bolilor oculare, cum ar fi degenerescența maculară legată de vârstă sau cataracta.
DHA este blocul de bază pentru straturile celulare. Părțile exterioare ale acestor straturi sunt consumate de obicei sistematic în procesul de vedere. De aceea, un nivel optim de DHA este foarte important pentru ochi, deoarece organismul nu poate produce de la sine acizi grași Omega-3, de aceea este necesară absorbția prin suplimente unde este dozat optim.
DHA participă activ la procesul de vizualizare si dezvoltare a retinei. Luteina si zeaxantina sunt carotenoizi, cu functie protectoare (protejează macula) și antioxidanta, prin protecția celulară.  Cu o tehnologie avansată lichidă Caps Flow, este asigurată absorbția si biodisponibilitatea tututor ingredientelor, iar sistemul unic de încapsulare, păstrează proprietăție lor intacte.
 
3. Produs de încredere, cu cercetare științifică solidă
Un alt aspect important care diferențiază Gold-Lutein de alte produse este cercetarea științifică solidă care stă în spatele acestuia. A fost efectuată o mulțime de studii care susțin beneficiile DHA, luteinei naturale, zeaxantinei, zincului, vitaminelor A și E pentru sănătatea ochilor. Gold-Lutein a fost conceput de laboratoarele Olimp Labs din Polonia, luând în considerare aceste cercetări și standardele ridicate de calitate.
 
4. Absența aditivilor și puritatea ingredientelor
Gold-Lutein este o alegere sigură și potrivită pentru mulți oameni, deoarece nu conține aditivi dăunători
În concluzie, Gold-Lutein este alegerea esențială pentru sănătatea ochilor datorită calității superioare și tehnologiei unice de încapsulare, formulei avansate, cercetării științifice solide și purității ingredientelor.
 
Dacă știi ce importanță are sănătatea ochilor, iei măsuri din timp pentru protecția și redarea clarității vederii.
 
Referințe:
 
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30231532/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26840172/
https://www.health.harvard.edu/heart-health/omega-3-for-your-eyes