L-V: 09:00 - 17:000784 17 24 17

Transport gratuit pentru comenzi peste 150 Lei!

Cum ripostăm împotriva durerii articulare?

În  fiecare etapă a vieţii, sănătatea articulaţiilor joacă un rol crucial în menţinerea unei vieţi active şi indepentente. Din păcate, atunci când înaintam în vârstă problemele articulare devin tot mai frecvente şi pot limita mobilitatea şi calitatea vieţii.

Gonatroza este o formă specifică de osteoartrită care afectează articulația genunchiului. Această afecțiune se dezvoltă atunci când cartilajul protector care acoperă extremitățile oaselor se deteriorează treptat. Prin urmare, oasele articulației genunchiului încep să se frece unul de altul, cauzând durere, inflamație și disconfort.

Colagenul AminoLock este un colagen care se absoarbe cel mai uşor, datorită particulelor mici şi astfel reface treptat şi eficient cartilajul articular.

 

Colagenul AminoLock face diferenţa în obţinerea unor rezultate concrete?

Colagenul AminoLock de la Genacol a devenit un subiect de interes crescut în ultimii ani, în special în rândul comunităţii medicale, oferind o soluție promițătoare pentru persoanele care suferă de gonatroză și alte afecțiuni articulare. Gonatroza, sau osteoartrita genunchiului, este o problemă tot mai comună care cauzează disconfort și durere îm genunchi. Colagenul AminoLock este un sprijin valoros pentru sănătatea genunchilor și pentru ameliorarea rapidă şi non-invaziva a  simptomelor gonatrozei,  deoarece este numărul 1 în absorbţie din lume şi cel mai vândut colagen din Canada.

durere-articulara-umar.webp (17 KB)

Reface treptat cartilajul articular

Eficienţa sa este susţinută de cercetări în laboratoarele canadiene, ingrediente optim dozate și certificări. În interiorul capsulelor, găsim colagenul care se absoarbe cel mai uşor, datorită particulelor mici şi astfel reface treptat şi eficient cartilajul articular.

Colagenul AminoLock furnizează corpului toţi aminoacizii necesari pentru a produce colagen, ceea ce ajută la menţinerea sănătăţii articulaţiilor, ligamentelor, muşchilor şi la întărirea oaselor. 

 

Tehnologia AminoLock este cheia din capsule

Ingredientul sau activ unic, colagenul Aminolock-nr 1 în absorbţie, creat cu o tehnologie patentată, ajuta la menţinerea sănătăţii

cartilajelor şi la reducerea durerii articulare asociate cu artroza. Trei studii clinice independente şi colaborarea cu universitatea de prestigiu McGill din Montreal, susţin eficacitatea sa. În practică, pe pacienţi, rezultatele sunt şi mai promiţătoare, având o putere de 100 de ori mai mare decât a tipurilor de colagen standard întâlnite în mod obişnuit.

Absorbţia colagenului AminoLock este cea mai ridicată, datorită greutăţii moleculare mici, fiind incomparabil mai uşor de asimilat decât tot ce cunoşteam până în prezent despre colagen.

Rezultatele se simt după câteva săptămâni de la administrare, iar o cură recomandata este de 3-6 luni în funcţie de gravitatea problemei.

cartilaj-articular-genunchi.webp (36 KB)

 

Cum te ajută propriu-zis să obţii rezultatele dorite

 

1. Îmbunătățirea structurii articulare: Colagenul AminoLock furnizează aminoacizi și substanțe chimice esențiale pentru regenerarea și repararea țesutului articular, ajutând astfel la menținerea integrității articulației genunchiului.

2. Reducerea Inflamației: Aportul regulat de colagen poate avea un efect antiinflamator asupra articulațiilor, contribuind la reducerea inflamației și a durerii asociate gonatrozei.

3. Creşterea flexibilității și mobilității: Prin menținerea sănătății cartilajului și articulației, Colagenul AminoLock poate sprijini flexibilitatea și mobilitatea genunchiului, facilitând mișcarea.

4. Sprijin permanent pentru repararea țesutului: Consumul de colagen poate susține procesul natural de vindecare și regenerare a țesutului articular deteriorat.

5. Prevenirea agravării cauzată de degradare: Menținând sănătatea articulației genunchiului, colagenul poate contribui la prevenirea agravării gonatrozei și la menținerea unui stil de viață activ

Descoperă și tu beneficiile colagenului AminoLock, cel mai ușor colagen, cu 3 studii clinice la bază.