L-V: 09:00 - 17:000784 17 24 17

Transport gratuit pentru comenzi peste 150 Lei!

Progres stiintific semnificativ! Colagenul cel mai usor de absorbit care favorizeaza autorefacerea articulatiilor

Colagenul este proteina de baza pentru functionarea corecta a tendoanelor, ligamentelor, muschilor, pielii si oaselor. Capacitatea de regenerare a corpului uman dupa o anumita varsta, depinde de potentialul metabolic al fiecarei persoane. Impactul suplimentelor cu colagen asupra organismului si in special articulatiilor a fost studiat intens la nivel mondial. Odata cu inaintarea in varsta producerea acestei proteine vitale scade progresiv. Atunci cand apar schimbarile hormonale, se diminueaza capacitatea de regenerare a organismului, iar celulele din organism trec inevitabil prin procesul de imbatranire. Ca urmare a scaderii colagenului, articulatiile devin rigide, inflamate si dureroase, iar in timp scade si mobilitatea.

Colagenul contine doi aminoacizi esentiali pentru articulatii: glicina si prolina, cu proprietati antiinflamatorii asemanatoare ibuprofenului, dar fara efectele adverse ale acestuia. In cazul colagenului este foarte importanta absorbtia la nivel digestiv si circulator. O intrebare cu privire la asimilarea colagenului in organism este legata de capacitatea acestuia de a rezista atacului acizilor din stomac. Studiile clinice au aratat ca proteinele de colagen care au fost hidrolizate pot fi absorbite mai usor de organism. Rata de absorbtie si biodisponibilitatea depind in mod cert de forma de colagen administrat, iar rezultatele cele mai bune au fost obtinute atunci cand peptidele de collagen au avut greutatile moleculare cele mai mici. De exemplu, o greutate moleculara de 1000 de daltoni creste semnificativ gradul de absorbtie al peptidelor de colagen si efectele sale, prin stimularea sintezei colagenului din organism, in mod natural.
 
Tehnologia absorbtiei rapide-AminoLock O abordare exclusiva dezvoltata in Canada, de catre departamentul de cercetare si dezvoltare al DirectLab Inc.
 
Spre deosebire de alte produse pe baza de colagen, care au in general un grad mai redus de absorbtie, peptidele de colagen Aminolock au cea mai mica greutate moleculara din lume, ceea ce face diferenta cand vorbim de rezultatul final asupra capacitatii de regenerare a articulatiei. Colagenul AminoLock® este fabricat printr-un procedeu nemaintalnit pe piata de suplimente, care transforma moleculele de colagen in peptide cu masa moleculara foarte mica. Rezultatul obtinut este surprinzator: o formula de colagen hidrolizat cu o masa moleculara mai mica de 1000 de Daltoni, asigurandu-se astfel o absorbtie superioara de catre organism. Datorita acestui mecanism unic de actiune si a eficientei dovedite clinic si la nivel mondial, Genacol Plus Glucozamina este o descoperire stiintifica inovatoare in randul suplimentelor pe baza de colagen.
 
Efecte la nivel mondial, sustinute de 3 studii clinice . care. De peste 20 de ani Genacol ofera consumatorilor cele mai inalte standarde de calitate, siguranta si eficienta de pe piata. Ca dovada, a castigat premiul "Alegerea Consumatorului" pentru al cincilea an consecutiv. Din anul 2000, Genacol este prezent in mai mult de 40 de tari si este lider mondial in domeniul articulatiilor. 3 studii clinice demonstreaza faptul ca ingredientul unic-colagenul Aminolock, are capacitatea de a stimula autorefacerea cartilajului articular pentru o mobilitate vizibil imbunatatita.
 
Combinatia castigatoare pentru articulatie din Genacol Plus: Colagen Aminolock+Glucozamina
 
Pe langa Colagenul unic Aminolock, contine si Glucozamina, un antiinflamator puternic natural, care se regaseste in organism la nivelul cartilajului articular. Pe masura ce trec anii, avem nevoie de o suplimentare a acesteia pentru a proteja articulatiile in mod natural. Glucozamina are un rol de baza in incetinirea procesului de degradare articulara si imbunatateste calitatea lichidului sinovial care este responsabil de lubrifierea articulatiilor si de functionarea lor normala. Puritatea glucozaminei din compozitie, de peste 98 % ii confera si acesteia un nivel de absorbtie mult mai bun fata de glucozamina obisnuita. Practic, Genacol Plus, actioneaza din 2 directii diferite, una care ajuta la absorbtia colagenului la nivel articular, iar cealalta protejeaza lichidul sinovial si are actiune antiinflamatoare. Prin urmare, in urma acestui proces complex, este stimulata productia de colagen in mod natural de cate ori este necesar. Studiile clinice confirma o imbunatatire semnificativa si de durata a articulatiilor, o reducere a durerii si o sustinere a mobilitatii pe termen lung, indiferent de varsta.