19%

6 x GlucoNature 60cps

330.00 lei

 • In Stoc

Descriere

Remediu pentru complicatiile diabetului
GlucoNature este o formula unica, bazata pe ingrediente din medicina traditionala chineza, special selectate pentru proprietatile lor dovedite in scaderea valorilor glicemiei, reglarea tensiunii arteriale, reducerea simptomelor diabetului si refacerea echilibrului in intreg organismul.


Beneficii:
• Sustine refacerea circulatiei periferice
• Scade treptat glicemia si regleaza tensiunea arteriala
• Protejeaza si reface celulele beta din pancreas
• Scade frecventa urinarilor nocturne
• Reface metabolismul rinichilor
• Elimina treptat senzatia de sete si foame excesiva
• Reface tonusul si elimina transpiratia nocturna
• Reduce simptomele povocate de retinopatie si neuropatie diabetica

Stiati ca…? Diabetul de tip 2 reprezinta aproximativ 90% din cazurile de diabet, insa acesta poate fi tinut sub control prin intensificarea activitatii fizice si ajustarea dietei.


Compozitie:
Fiecare capsula contine:

Salvia Miltiorrhiza (vezi detalii) : 180 mg
Senna Obstusifolia (vezi detalii) : 150 mg
Gynostemma Pentaphyllum (vezi detalii) : 50 mg
Angelica Sinensis (vezi detalii) : 40 mg
Radacina de Astragalus (vezi detalii) : 30 mg
Seminte de lotus (vezi detalii) : 10 mg
Ganoderma Lucidum (vezi detalii) : 10 mg
Momordica Charantia (vezi detalii) : 20 mg

Prezentare: cutie cu 60 capsule.

Mod de administrare: 4-6 capsule pe zi, minim 3 luni, se administreaza in paralel cu tratamentul prescris de medic.

29 de recenzii pentru 6 x GlucoNature 60cps

 1. F. Lidia

  Este un tratament foarte bun, ia si fata mea care are diabet, eu am reusit sa dau inapoi cateva linii de insulina , m-a ajutat si pe neuropatie, mi-a disparut durerea din piept

 2. Petrescu Ana

  Am descoperit Gluconature atunci cand nu mai aveam speranta ca am sa gasesc un tratament pentru neuropatia diabetica de care sufar de mai multi ani. Cel mai bine ma simt cu 6 capsule pe zi, este doza care mi se potriveste, desi am sub 90 de kilograme. Nu mai am dureri, amorteli si intepaturi in picioare. E o adevarata binecuvantare acest produs pentru mine

 3. Cojocaru

  Reusesc sa-mi controlez glicemia cu regim alimentar si Gluconature. Imi scade si la 106-109. Altceva eu nu mai iau si ma simt bine asa, deci pentru mine e bun produsul

 4. Luca Marin

  Eu sunt multumit si de gluconature si de firma de la care il iau. Pana la Gluconature luam medicamente alopate de la specialistul in boli de nutritie, dar acestea nu mai faceau fata. Am mai luat in paralel si alt tratament naturist de la un plafar, dupa care am renuntat si am trecut la gluconature. Anul trecut in luna mai am avut glicemia si 300 dar de cand iau si gluconature pe langa medicamentele alopate, glicemia mi-a scazut chiar si la 110, dar fac si efort sa tin regim, pentru ca fara regim nu se poate

 5. Ardeleanu

  Am incercat ambele formule dar ma simt cel mai bine de la Gluconature simplu desi sunt pe insulina. Cu acest produs mi-am scazut din injectiile zilnice, nu mai am starea de oboseala si sunt perioade cand glicemia este la 80-100.

 6. Constantin Gaza

  Am luat gluconature pentru ca am diabet de tip 2, iar eu mai fac si insulina. De cand iau si capsulele gluconature, glicemia imi mai scade si atunci mai reduc din insulina.

 7. Jean

  Am observat ca tensiunea mi-a scazut de la Gluconature, a devenit mai controlabila. Am un diabet incipient de tip 2 si de la acest tratament ma simt mai bine.

 8. Nicoleta

  Sotul s-a simtit foarte bine cu Gluconature acum 1 an de zile cand a facut o cura de 3 luni, el avand diabet si probleme cu neuropatia diabetica. Dupa 3 luni nu a mai luat Gluconature si a incercat alte tratamente. Acum a revenit din nou la Gluconature, pentru ca de la el s-a simtit cel mai bine, i-a dat si pofta de viata si i-a redus si neuropatia diabetica.

 9. Nistrate Tatiana

  Am vazut produsul in ziar si l-am luat din farmacie. Am fost si la medic, care mi-a spus ca pot sa iau. M-am simtit foarte bine. Glicemia este stabila. Aveam si neuropatie, simteam ca am cuie in picioare. Ma simteam si foarte obosita. Dupa ce am inceput acest tratament , mi-au disparut aceste probleme.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button