Gold Lutein 30cps

79.00 lei

 • In Stoc

-28%

6 x Gold Lutein 30 cps

343.00 lei
-25%

3 x Gold Lutein 30 cps

179.00 lei

Descriere

Ajutorul de incredere pentru o vedere optima la orice varsta
Cu o formula inovatoare, Gold Lutein este un supliment alimentar natural de calitate superioara care asigura, in fiecare capsula, doza zilnica optima de luteina si zeaxantina pentru a mentine si proteja sanatatea ochilor. Capsulele Gold Lutein folosesc tehnologia revolutionara Caps Flow Liquid Technology ® prin care se previne oxidarea ingredientelor incapsulate si, in acelasi timp, se asigura o absorbtie rapida in organism a acestora pentru a proteja vederea.


Beneficii:
• Sustine sanatatea ochilor si protejeaza vederea
• Protejeaza structurile interne ale ochilor, retina si cristalinul, de factorii nocivi din mediu: lumina solara intensa, mediu toxic (fum, praf)
• Ajuta la mentinerea acuitatii vizuale optime
• Protejeaza impotriva aparitiei degenerescentei maculare legata de varsta, retinopatiei diabetice si cataractei senile
• Stopeaza evolutia cataractei, a retinopatiei diabetice si a degenerescentei maculare
• Inlatura oboseala vizuala si disconfortul cauzat de lacrimarea excesiva
• Asigura aportul zilnic necesar de luteina si zeaxantina pentru o buna nutritie oculara

Stiati ca…? A fost demonstrat prin studii clinice faptul ca o alimentatie bogata in ingrediente ce contin luteina si zeaxantina scade riscul aparitiei cataractei cu pana la 50%.


Compozitie:
Fiecare doza (1 capsula) contine:
Ingrediente medicinale:

Luteina (vezi detalii) : 22 mg
Zeaxanthina (vezi detalii) : 2.2 mg
Zinc (sub forma de aminoacizi chelati Albion®) (vezi detalii) : 2.5 mg
Vitamina A (RE) (vezi detalii) : 120 µg
Vitamina E (α-TE) (vezi detalii) : 1.8 mg
Acid Decosahexaenoic (DHA) (vezi detalii) : 250 mg

Prezentare: cutie cu 30 capsule.

Mod de administrare: 1 capsula pe zi, dupa masa, cu o cantitate suficienta de lichide.

21 de recenzii pentru Gold Lutein 30cps

 1. dana

  este bun tratamentul, am vazut pe pielea mea bederea mi s-a mai limpezit si vad mult mai bine la televizor. Am si glaucom dar am inteles ca nu ma ajuta la problema asta… oricum e o schimabre in bine.

 2. Radu

  Am comandat acest tratament pentru o luna pentru ca amvrut sa vad ce efecte are. Ma declar multumita pentru ca am inceut sa citesc la televizor si fara ochelari, vad ca mi s-a imbunatatit vederea in special la citit..

 3. mamarea

  Voi toti aveti exact aceeasi parere.Cum naiba de nimeni nu are nici un comentariu contra?Mi se pare cysut cu ata alba

 4. elena

  inainte nu vedeam la televizor decat daca stateam foarte aproape. Dupa treiluni de tratament cu Goldlutein pot sa stau mai departe de televizor, in fotoliu si vad perfect. Continui sa iau acest produs sa am s mai bune rezultate.

 5. Biro

  Sotul avea probleme cu fundul de ochi dupa ce a facut operatie de cataracta si acum face niste injectii. De cand a luat Gold Lutein este mai bine si chiar e posibil sa nu mai faca injectii. La ultimul control, medicul i-a spus ca este mai bine si e posibil sa renunte la injectii.

 6. Lazar Ioan

  Am 69 de ani si sufar de degenerescenta maculara si cataracta. Am luat dejatrei luni de goldlutein si vad o stopare a evolutiei bolii. Voi continua cu acest tratament.

 7. Damian Elena

  Sora mea are cataracta si a luat GoldLutein. Dupa o luna se simte foarte bine si vrea sa continue tratamentul. Eu am degenerescenta maculara si incep tratamentul cu Goldlutein. Cred ca o sa ma ajute foarte mult.

 8. Tampau Viorica

  Am cataracta de mai multi ani. Sunt la a doua cutie de GoldLutein si vad ameliorari. Am comandat si a treia cutie, sa fac un tratament complet.

 9. Varvara

  Folosesc Gold Lutein pentru cataracta si degenerescenta maculara. Am inceput sa vad mai clar, mai limpede, la televizor nu mai vad voalat, vad mult mai bine. Acest tratament chiar mi-a ajutat vederea si imbunatatirile au aparut chiar din prima luna.

 10. Neagu Gheorghe

  Aveam un ochi care facea pe nebunu din cauza unui inceput de cataeracta. Am fost si la doctor, mi-a dat tot felul de medicamente dar nu m-au ajutat. De cand am luat gold lutein am inceput sa ma simt mult mai bine. Mi-a luminat vederea la ochiu stang. Si am inceput sa vad mai clar,recomand

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button