Gold Omega 3

74.00 lei

  • In Stoc

-27%
-24%

Recenzii

Descriere

Pentru protectia inimii tale. Supliment natural pe baza de ulei de peste de cea mai buna calitate. Formula standardizata contine 1000 mg de ulei de peste cu o concentratie de 65% Omega-3, printre care acizi EPA, DHA, alaturi de VItamina E.


Beneficii:
• regleaza tensiunea arteriala
• scade colesterolul si trigliceridele
• datorita efectului anticoagulant, previne ateroscleroza si bolile de inima
• protejeaza ochii in cazuri de sindrom uscat si degenerescenta maculara
• reduce riscul de aparitie a glaucomului
• contribuie la sanatatea oaselor prin stimularea acumularii calciului
• datorita efectului asupra densitatii osoase, este recomandat persoanelor care sufera de osteoporoza

Stiati ca…? Studiile stiintifice au descoperit ca doza terapeutica de acizi Omega 3 este de 250 mg pe zi, iar 1 capsula de Gold Omega 3 contine 550 mg de acizi grasi EPA si DHA


Compozitie:
Fiecare doza (1 capsula) contine:
Ingrediente medicinale:

Ulei de peste (vezi detalii) : 1000 mg – din care:
Acid Eicosapentaenoic (EPA) (vezi detalii) : 330 mg
Acid Docosahexaenoic (DHA) (vezi detalii) : 220 mg
Acizi grasi Omega 3 (vezi detalii) : 100 mg
Vitamina E (vezi detalii) : 12 mg

Prezentare: cutie cu 60 capsule

Mod de administrare: 1 capsula pe zi.

1 recenzie pentru Gold Omega 3

  1. Daraban Marioara

    Cu GoldOmega ma simt foarte bine, nu mai am palpitatii, am redus medicamentele de inima, acest supliment ma linisteste.

 

Nota: Mesajele postate pe aceasta pagina reprezinta opinii personale iar rezultatele obtinute cu acest produs pot fi diferite de la o persoana la alta.

 

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button

Ulei de peste

Uleiul de peste este una dintre cele mai importante surse naturale de Omega-3, acid gras esential cu rol important pentru sanatatea noastra, dar care nu este produs de corpul uman. Grasimile polinesaturate, ca Omega 3 sunt grasimi sanatoase care au un rol important in reducerea inflamatiei, mentinerea functiilor cognitive si sanatatea sistemului osteo-articular. Uleiul de peste este cunoscut ca fiind benefic pentru sanatate in general. Cele mai importante substante din uleiul de peste sunt acizii grasi omega 3 (EPA si DHA). Uleiul de peste si ficatul de peste, alaturi de unele seminte (in, canepa sau chia) si de unele legume (conopida, varza de Bruxelles) sunt printre putinele alimentele care asigura un aport de Omega 3. Grasimile reprezinta cea mai concentrata forma de energie pentru organism.

Acizii EPA si DHA

EPA sau Acid Eicosapentaenoic si DHA sau Acidul docosahexaenoic sunt doi acizi grasi polinesaturati de tip Omega-3, care se gasesc in uleiul de peste. EPA este direct responsabila de normalizarea nivelului colesterolului si trigliceridelor, sustine reglarea activitatii cardiace si ajuta functiile natural antiinflamatorii ale celulelor. DHA are rolul de a mentine buna functionae a creierului si face parte din compenenta lipidelor din creier, retina si din tesutul nervos.
Beneficiile EPA si DHA includ: scaderea gradului de descompunere a proteinelor, scaderea nivelului de grasime corporala, imbunatateste absorbtia amino acizilor, imbunatateste sanatatea cardiovaculara, reduce hipertensiunea arteriala, reduce inflamatia, imbunatateste sensibiitatea organismului la insulina, sustine sanatatea articulara, asigura functionarea adecvata a creierului, sustine reconstructia membranelor celulare deteriorate
DHA este o componenta importanta a membranei oculare, avand rolul de a activa o proteina numita rodopsina al carei rol este sa primeasca imaginile transmise de ochi prin controlul permeabilitatii membrane si a altor elemente din interiorul ochiului. Deficitul de DHA poate cauza probleme de vedere, mai ales la copii.

Acid Decosahexaenoic DHA

DHA sau Acidul docosahexaenoic, este unul dintre cei doi principali acizi grasi polinesaturati de tip Omega-3, care se gasesc in uleiul de peste. Acesta are rolul de a mentine buna functionae a creierului si face pate din componenta lipidelor din creier, retina si din tesutul nervos.
Beneficiile DHA includ: scaderea gradului de descompunere a proteinelor, scaderea nivelului de grasime corporala, imbunatateste absorbtia amino acizilor, imbunatateste sanatatea cardiovaculara, reduce hipertensiunea arteriala, reduce inflamatia, imbunatateste sensibiitatea organismului la insulina, sustine sanatatea articulara, asigura functionarea adecvata a creierului, sustine reconstructia membranelor celulare deteriorate, protejarea sanatatii ochilor.
DHA este o componenta importanta a membranei oculare, avand rolul de a activa o proteina numita rodopsina al carei rol este sa primeasca imaginile transmise de ochi prin controlul permeabilitatii membrane si a altor elemente din interiorul ochiului. Deficitul de DHA poate cauza probleme de vedere, mai ales la copii.

Omega 3

Acizii grasi esentiali omega-3 sunt extrem de importanti pentru o buna functionare a organismului, dar acestia nu pot fi sintetizati de catre organism si astfel trebuie sa asiguram un aport, fie prin alimentatie, fie prin suplimente. Ei joaca un rol esential pentru preventia unui numar mare de afectiuni. Pot reduce efectele negative ale stresului oxidativ. Ajuta la preventia unor afectiuni ca artrita, diabetul, inflamatiile colonului, cancer, afectiunile autoimmune. Omega 3 are efectele antiimbratranire si ofera protectie impotriva stresului, depresiei, tensiunii crescute, nivelurilor crescute de trigliceride si colesterol. Acizii grasi esentiali sustin procesul de slabire, in special cand sunt consumati alaturi de acidul linolenic conjugat (CLA).

Vitamina E

Datorita proprietatilor antioxidante, vitamina E este eficienta in tratarea a numeroase afectiuni legate de sistemul digestiv, scaderea imunitatii, dismenoree, litiaza biliara, astm bronsic au epilepsie. Vitamina E este importanta si pentru mentinerea unei vederi optime deoarece reduce considerabil riscul aparitiei cataractei. Deficitul de vitamina E determina anemie hemolitica, afectiuni neurologice, distrofii musculare, cresterea nivelului de colesterol sau instalarea aterosclerozei. In cazurile de exces de Vitamina E pot aparea, la barbati, probleme legate de oligospermie, azoospermie, iar la femei tulburari ale ciclului menstrual. Cantitatile mari de Vitamina E scad gradul absorbtia al Vitaminei K crescand riscul producerii hemoragiilor.