L-V: 09:00 - 17:000784 17 24 17

Transport gratuit pentru comenzi peste 150 Lei!

Despre noi

Firma Darmaplant a fost infiintata in anul 2013 din dorinta de a gasi solutii in cautarea produselor naturiste de calitate si cu eficienta dovedita pentru diverse afectiuni. Prin activitatea companiei noastre facem tot posibilul pentru a va informa corect asupra cauzelor problemelor medicale si din pasiune pentru medicina suntem motivati zi de zi sa aducem  produse superioare calitativ, care contin formule concentrate si cu eficienta dovedita clinic. 

Viziune

 In calitate de parteneri de incredere, cu o vasta experienta in medicina alternativa, ne dorim sa oferim oamenilor remedii sigure si naturale care sa-i ajute sa scape de suferinta fizica si sa ramana activi cat mai mult timp, pentru a trai o viata cat mai calitativa.

Suplimentele alimentare naturale pe care vi le ofera firma Darmaplant sunt folosite in multe tari datorita eficientei dovedite in tratarea sau amelioarea diferitelor probleme medicale sau sunt folosite de multi terapeuti si medici cu rezultate exceptionale. 

 


 Varietate de produse premium

 Produsele noastre sunt adresate persoanelor care isi doresc un organism si o viata sanatoasa si ajuta in cazul afectiunilor legate de articulatii, inima, diabet, ficat, colesterol si prostata.

 

Misiunea noastra

Misiunea noastra este de a descoperi cauzele reale ale afectiunilor pentru care inca nu exista o solutie eficienta in medicina alopata si de a gasi formule complexe de suplimente alimentare pentru a le amelioara sau chiar inlatura. Complexitatea organismului uman, educatia, alimentatia, conditiile sociale, emotiile si gandirea sunt factori care fac ca depistarea exacta a cauzelor problemelor medicale sa fie diferita de la individ la individ, iar rezolvarea acestora este una foarte complexa. In acest scop, ne-am propus sa oferim produse inovatoare la cele mai inalte standarde de calitate, siguranta si eficienta.  Aducem puterea naturii mai aproape de oameni, prin stiinta si inovatie, pentru a sustine sanatatea voastra.