Produse - Gold Krill 3 x 30 cps - 90 zile


Gold Krill 3 x 30 cps - 90 zile

Gold Krill 3 x 30 cps contribuie la buna functionare a inimii, la mentinerea normala a functiei cerebrale.
Oferta este valabila in limita stocului disponibil
Pretul include TVA
Transportul este GRATUIT
189,00 Lei
Gold Krill 30 cps - 30 zile

Gold Krill 30 cps - 30 zile

Produs premium

84,00 Lei

Etichete: colesterol, trigliceride, tensiune arteriala, circulatia sangelui, probleme cardiovasculare, inima

Gold Krill - O noua era pentru sanatatea inimii

Gold Krill™ este un supliment alimentar pe baza de ulei de krill de cea mai inalta calitate.

Ulei de krill combina nu mai putin de 3 substante inovatoare: acizi grasi omega-3 intr-o forma unica de conexiuni, fosfolipide si astaxantina. Produsul se prezinta sub forma capsulelor inovatoare - FlowCaps™ Liquid Technology - care garanteaza cea mai rapida absorbtie posibila in organism si fara senzatia de rau in urma gustului si mirosului de krill.

Testele clinice au demonstrat ca acizii grasi Omega 3, in special EPA and DHA:

 • contribuie la functionarea normala a inimii (efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg de EPA si DHA)
 • contribuie la mentinerea normala a functiei cerebrale (efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg de DHA)
 • contribuie la mentinerea vederii in parametrii normali (efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg de DHA).


 • FlowCaps® capsule inovatoare:

  GoldKrill ™ se prezinta sub forma de capsule create pe baza tehnologiei Caps Flow ™ Liquid Technology, cea mai avansata tehnologie ce garanteaza absorbtia maxima, rapida si o biodisponibilitate ridicata a componentelor active.

  Capsulele gelatinoase cu invelis tare prezinta un sistem patentat de inchidere ce previne oxidarea substantelor active, asigurand conservarea caracteristicilor valoroase si garantand cea mai buna calitate a produsului, precum si prevenirea mirosului neplacut. O astfel de solutie este un progres semnificativ in tehnologia folosita pentru protectia substantelor active incluse in capsule.

  In capsulele moi traditionale, folosite in prezent prin canalele de distributie, componentele se pot elibera la suprafata unde se oxideaza, generand un miros caracteristic, neplacut. Tehnologia Caps Flow ™ elimina acest fenomen negativ in proportie de aproape 100%.

  Capsulele Flow Caps ™ au un avantaj foarte important – dimensiunea mica si forma cilindrica, datorita carora sunt foarte usor de inghitit.

  Mod de administrare: o capsula pe zi.

  Contraindicatii: Nu este recomandat persoanelor care folosesc medicamente anticoagulante cum sunt Trombostop, Trombex, Gabaran sau celor care sunt alergice la peste si fructe de mare.

  Compozitie
  Ulei de Krill Antarctic (Euphausia superba) 500 mg
  din care:
  Fosfolipide 215 mg
  Acizi grasi Omega 3 120 mg
  Acid Eicosapentaenoic (EPA) 70 mg
  Acid Docosahexaenoic (DHA) 32,5 mg
  Alti Acizi Omega 3 17,5 mg
  Astaxantina (antioxidant) 50 µg

  Scrie un review

  Notă: Opiniile clientilor postate pe acest site reprezinta exclusiv punctul de vedere al autorilor. Acest produs este un supliment alimentar ale carui efecte pot fi diferite de la persoana la persoana, depinzand de metabolismul fiecareia.
      Rău           Bun

  Produse recomandate